ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σε περιμένουμε φίλε»

Την επιθυμία να επιστρέψει ο Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Νταβίντ Μέντεζ σε συνομιλία που είχαν οι δυο τους στο twitter.

«Σε περιμένουμε φίλε»

Ο Αλγερινός μέσος βρίσκεται στην προετοιμασία της Νιουκάστλ περιμένοντας την απάντηση της αγγλικής ομάδας στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει αναπτύξει καλούς δεσμούς με τους παίκτες του «τριφυλλιού». Ο Αμπέντ είχε μια σύντομη συνομιλία στο twitter με τον Μέντεζ με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Αλγερινός για ένα τραγούδι.

«Μου λείπεις αδερφέ μου…» απάντησε ο Αμπέντ για  να του γράφει ο Ολλανδός μέσος: «Κι εμένα μου λείπεις φίλε! Τόσο έξω από το γήπεδο όσο και την ομάδα. Σε περιμένουμε όλοι πίσω. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
twitter

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.