ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

«Κόλλησε» μετά την αποβολή…(Pics)

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μέχρι το 63’, αλλά η αποβολή του Καρέλη, εκνεύρισε τους «πράσινους» που ηττήθηκαν με το βαρύ σκορ 4-0 από τη Λέχια Γκντανσκ. Αποστολή στην Πολωνία: Γιάννης Μιχαλάκης.

«Κόλλησε» μετά την αποβολή…(Pics)

Στο τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους οι πράσινοι ηττήθηκαν με 4-0 από την Λέχια Γκντασκ με τους πράσινους να καταρρέουν μετά την αποβολή του Νίκου Καρέλη στο 63′.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε στο 10′ με τον Πέτριτς να παίρνει την κεφαλιά, ύστερα από την σέντρα του Νάνο, και την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 17′ υπήρξε διακοπή στον αγώνα λόγο ρίψης βεγγαλικών.

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης στο 35′ οι δύο ομάδες, επηρεασμένες και από την διακοπή, ήταν εκτός ρυθμού. Οι πράσινοι κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Η διακοπή της αναμέτρησης είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει 15′ επιπλέον καθυστερήσεις.

Την ίδια στιγμή ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε συνεχώς, λόγο της βροχής, κάτι που έκανε την «δουλειά» των ποδοσφαιριστών όλο και πιο δύσκολη.

Αξιοσημείωτη για άλλη μία φορά η παρουσία του Ζέκα, οποίος με συνεχές τρέξιμο και πρέσινγκ έκλεψε αρκετές φορές την μπάλα. Στο 13′ των καθυστερήσεων ο Κλωναρίδης έφυγε από αμφισβητημένη θέση οφσάιντ, σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Στην επόμενη φάση ο Νταβίντ Μέντες υπέπεσε σε πέναλτι με τον Βράνιες να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Αναστασίου έκανε τρεις αλλαγές. Ο Τριανταφυλλόπουλος μπήκε στη θέση του Σπυρόπουλου, ο Καρέλης στην θέση του Κλωναρίδη και Τάσος Λαγός πήρε τη θέση του Χρήστου Δώνη. Την ιδία στιγμή και στο 46′ ο Μάρκους Μπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από σέντρα του Νίκου Καρέλη.

Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε τον αγώνα όμως στο 55’ η Λέχια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 63’ της αναμέτρησης ο Νίκος Καρέλης έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και μετά την κόκκινη ήρθε η κατάρρευση.

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αλλαγές. Ο Ταμπάκης πήρε τη θέση του Κοτσόλη κάτω από τα γκολπόστ, ο Ντίνας πήρε στη θέση του Πέτριτς, ο Χουχούμης μπήκε αντί του Ατζαγκούν και τέλος ο Χρήστος Μπούρμπος πήρε τη θέση του Κουτρουμπή.

Στο 67’ μετά από φάση διαρκείας ο Παβλόφσκι πλάσαρε σωστά τον Ταμπάκη και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια στο 73′ έγινε το 2-0 από τον Γιανίτσκι, με τον Ταμπάκη να φέρει ευθύνη. Η κατάρρευση δεν είχε σταματημό για τους πράσινους,  με τον Βράνιες να κάνει το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77′. Μετά το 3-0 ο Μαλντίν μπήκε στην θέση του Μπεργκ και ο Ρισβάνης στην θέση του Μέντες. Στο 79’ η Λέχια έκανε το 4-0 με τον Μακουσέφσκι, σκορ που έμελλε να μην αλλάξει, μέχρι το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει αύριο στη βάση της. Επόμενο φιλικό, στις 19/7 με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (64′ Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (65′ Μπούρμπος), Μέντες (78′ Ρισβάνης), Δώνης (46′ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (64′ Χουχούμης), Πέτριτς (64′ Ντίνας), Μπεργκ (78′ Μαλντίν), Κλωναρίδης (46′ Καρέλης).

ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ: Τρέλα, Πιετρόφσκι, Γκανίτσκι, Βαλέντε, Λέκοβιττς, Μακουσέφσκι, Πόριτσουκ, Βράνιες, Παβλόφσκι (81′ Αλέξιτς), Ντιζέφσκι, Σαντάεφ (70′ Μπούκσα).

ÖÉËÉÊÏ / ÐÁÏ - ËÅÃÊÉÁ ÃÊÍÔÁÓÊ / FRIENDLY / PANATHINAIKOS - LEGIA GDANSK
ÖÉËÉÊÏ / ÐÁÏ - ËÅÃÊÉÁ ÃÊÍÔÁÓÊ / FRIENDLY / PANATHINAIKOS - LEGIA GDANSK
ÖÉËÉÊÏ / ÐÁÏ - ËÅÃÊÉÁ ÃÊÍÔÁÓÊ / FRIENDLY / PANATHINAIKOS - LEGIA GDANSK
ÖÉËÉÊÏ / ÐÁÏ - ËÅÃÊÉÁ ÃÊÍÔÁÓÊ / FRIENDLY / PANATHINAIKOS - LEGIA GDANSK

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE