ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπογράφει ο Καπίνο

Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει Ποδοσφαιριστής της Μάιντς ο Στέφανος Καπίνο, μετά και τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των Γερμανών. Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Υπογράφει ο Καπίνο

Την ερχόμενη Δευτέρα (14/07), αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο, στη Γερμανική Μάιντς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κριστιάν Χάιντελ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο, πως ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Γερμανία και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με απόλυτη επιτυχία.

«Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε αυτή την κίνηση. Αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού διευθυντή των Γερμανών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ στη συνέχεια εκθείασε τον Καπίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χρειαζόμασταν δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες γι’ αυτό έπρεπε να αποκτήσουμε κάποιον που θα μπορούσε να παίξει στη Μπουντεσλίγκα άμεσα. Είναι έξυπνος και χαρισματικός. Παρά το γεγονός ότι είναι 20 ετών έχει παίξει στον Παναθηναϊκό που δεν είναι μικρή ομάδα και έχει μεγάλη εμπειρία».

Έτσι λοιπόν μπαίνει ένα τέλος στο μίνι σήριαλ των τελευταίων ημερών, με την μεταγραφή αυτή να αποφέρει στο τριφύλλι, γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.