ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

«Έτοιμοι στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος με δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με την Λέχια, τόνισε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, δουλεύοντας μέσα από τα φιλικά ματς. Αποστολή στην Πολωνία: Γιάννης Μιχαλάκης.

«Έτοιμοι στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο νεαρός μπακ μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Λέχια Γκντανσκ, λέγοντας πως περίμενε να είναι σκληρή η προετοιμασία γιατί πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν στάθηκε ιδιαίτερα στην φιλική ήττα και το βαρύ σκορ, από την Λέχια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε τα στοιχεία που θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που φάγαμε την κόκκινη χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, φάγαμε τα γκολ και εκεί νομίζω μούδιασε η ομάδα και δεν έκανε το κάτι παραπάνω για να απαντήσει», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Για το τι τους μένει από την προετοιμασία, σημείωσε: «Ήταν αναμενόμενο ότι θα είχαμε δυνατά φιλικά αφού η προετοιμασία φέτος ξεκίνησε πιο γρήγορα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να ξαναβρούμε το πρόσωπο μας πολύ πιο γρήγορα. Θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE