ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι έζησε μεγάλες στιγμές στον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτό είναι ευγνώμων στους πράσινους.

«Ευγνώμων στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ιτούδη που αφορά τον Παναθηναϊκού, στο ραδιόφωνο του Sentra Fm:

«Να επαναλάβω για ακόμη μια φορά πως όχι απλά με έχει βοηθήσει ο Παναθηναϊκός. Αισθάνομαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχει προσφέρει., για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί τα 13 χρόνια. Ζήσαμε εξαιρετικές, μεγάλες στιγμές για τον ελληνικό αθλητισμό και για το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η συνεργασία μου εκεί ήταν άριστη και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όλους, για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, για τον Ζέλικο, για τους παίκτες, για τον κόσμο για όλους. Όσον αφορά το μέλλον, δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να κάνει σχόλια. Εύχομαι τα καλύτερα και η πορεία του Παναθηναϊκού δείχνει ότι προς τα εκεί τείνει. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως είναι τεράστιος σύλλογος, από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην Ευρώπη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...