ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κλήθηκε στην Εθνική ο Γιάνκοβιτς

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς κλήθηκε από τον Φώτη Κατσικάρη για την προετοιμασία της εθνικής ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου .

Κλήθηκε στην Εθνική ο Γιάνκοβιτς

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ανάμεσα στις επιλογές του Φώτη Κατσικάρη, όπως έγινε σήμερα γνωστό, με τον νεαρό φόργουουρντ του Παναθηναϊκού να είναι ο εκπρόσωπος των νταμπλούχων Ελλάδας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ισπανία (30/8-14/9). Την ίδια στιγμή ο προπονητής της Εθνικής δεν επέλεξε ούτε τον Αντώνη Φώτση αλλά ούτε και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Για τον δεύτερο είναι απόλυτα λογικό καθώς θα υποβληθεί σε εγχείριση στον αγκώνα οπότε δεν θα μπορεί να βοηθήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...