ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάει Ιταλία για Ρόσι

Στην Ιταλία είναι πιθανό να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες ο Νίκος Νταμπίζας προκειμένου να κλείσει την υπόθεση του Φαούστο Ρόσι.

Πάει Ιταλία για Ρόσι

Ο Ιταλός μέσος αποτελεί τον πρώτο στόχο των «πρασίνων» για την μεσαία γραμμή αλλά ο παίκτης είναι ιδιαίτερα περιζήτητος και η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Νίκος Νταμπίζας σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι την γειτονική χώρα, προκειμένου να κλείσει θετικά την υπόθεση.

Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο παίκτης είναι στα ανταλλάγματα που προσφέρει η Γιουβέντους στην Ουντινέζε για την απόκτηση του Ρομπέρτο Πινίγια. Ωστόσο δεν αναφέρεται ότι ο παίκτης είναι θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.