ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώνεται του Καπίνο

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Στέφανου Καπίνο στην Μάιντς.

Ολοκληρώνεται του Καπίνο

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Γερμανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, είχε συζητήσεις με ανθρώπους της γερμανικής ομάδας.

Ο 20χρονος γκολκίπερ, φαίνεται ότι έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε για τη συμμετοχή του στην ομάδα. Άλλωστε αυτό ήταν και το ζήτημα που «χάλασε» την μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και όχι το οικονομικό.

Ο διεθνής πορτίερο θα μαζέψει τα πράγματά του και θα μεταβεί στην Γερμανία, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του κάτι περισσότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται γύρω στο 15%

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.