ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη τιμή για εμένα»

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα αλλά και τους στόχους του μίλησε σε συνέντευξή του ο Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Μεγάλη τιμή για εμένα»

Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν ο μοναδικός παίκτης των νταμπλούχων που κλήθηκε στην προεπιλογή  της Εθνική και μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός αυτό.

Ο 24χρονος παίκτης τόνισε ότι θα βάλει τα δυνατά του προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φώτη Κατσικάρη και να είναι παρών στο Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρίσκομαι στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Για εμένα είναι τεράστια τιμή να φοράω την φανέλα με το Εθνόσημο, είτε παίζεις σε επίσημα, είτε παίζεις σε φιλικά παιχνίδια.  Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα ήθελα να καταφέρω να κάνω το παραπάνω βήμα, σε σχέση με πέρσι. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να δουλέψουμε με όρεξη, με διάθεση και κέφι για να βοηθήσουμε την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κατσικάρη και τους συνεργάτες του που επέλεξαν να με καλέσουν στην ομάδα. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το γεγονός πως από πλευράς Παναθηναϊκού είμαι μόνο εγώ στην Εθνική. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω από την Εθνική ομάδα.

Απαιτείται από όλους μας η απόλυτη αφοσίωση και προσήλωση για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους εκατομμύρια Έλληνες. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μα εαυτό για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Η Ελλάδα είναι μπασκετική χώρα και πρέπει να την πάμε και πάλι εκεί που της αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.