ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βελτιώθηκα στον Παναθηναϊκό»

Ο Μάικ Μπράμος σε δηλώσεις του στο NBA Greece, τόνισε ότι βελτιώθηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ παραδέχτηκε ότι πέρασε υπέροχες στιγμές με τους πράσινους.

«Βελτιώθηκα στον Παναθηναϊκό»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράμος συμμετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Summer League του NBA με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, διεκδικώντας μια θέση στο κορυφαίο Πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ καλά χρόνια. Κερδίσαμε τέσσερις από τους έξι τίτλους. Πέρασα καλά, βελτιώθηκα σαν παίκτης και θα θυμάμαι έντονα αυτές τις δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό».

Σε ότι αφορά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι», ξεκαθάρισε πως έτσι είναι ο αθλητισμός: «Χρησιμοποίησαν τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο μας. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι οι μπίζνες. Δεν έχω πολλές προτάσεις στα χέρια μου, θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ και από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...