ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεπτομέρειες για Σλότερ

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του AJ Σλότερ στον Παναθηναϊκό.

Λεπτομέρειες για Σλότερ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» μόλις διευθετηθούν και αυτές οι τελικές λεπτομέρειες τότε η μεταγραφή του Αμερικανού θα ολοκληρωθεί και ουσιαστικά με την ανακοίνωσή της.

Ο Σλότερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και αναμένεται να προσφέρει αρκετά στην περιφερειακή γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός με τους συνεργάτες του, «περνάει από κόσκινο» κάθε στόχο του «τριφυλλιού» προκειμένου να πάρει στην ομάδα που  θέλει να χτίσει τους παίκτεςπου ταιριάζουν περισσότερο στην φιλοσοφία του.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 100.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά κι ενώ στον Παναθηναϊκό είναι στην αναμονή για τον Νικ Καλάθη αφού η διορία που έχουν οι Γκρίζλις να γνωστοποιήσουν τι θα κάνουν με το συμβόλαιο του Ελληνοαμερικανού γκαρντ εκπνέει στις 15 Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.