ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Καλάθης θέλει, το Μέμφις τον κρατάει!

Ενώ, αρχικά, οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ έκαναν λόγο για αποδέσμευση του Νικ Καλάθη, οι Μέμφις δεν ασπάζονται την επιθυμία του παίκτη και όλα δείχνουν ότι δεν τον αφήνουν ελεύθερο!

Ο Καλάθης θέλει, το Μέμφις τον κρατάει!

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «Yahoo!Sports» και ο έγκυρος ρεπόρτερ, Adrian Wojnarowski, οι Γκρίζλις δεν αφήνουν τον Νικ να επιστρέψει στην Ευρώπη, κάνοντας χρήση της οψιόν ανανέωσης. Όλα αυτά, λίγα λεπτά μετά την πρώτη ενημέρωση από τις ΗΠΑ, που έκαναν λόγο για κατανόηση των ανθρώπων του Μέμφις στην επιθυμία του Καλάθη να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε συμφωνήσει.

Τo panathinaikos24.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 27 Ιουνίου για τη συμφωνία του παίκτη με το «τριφύλλι». Όμως, αυτό δεν έφτανε, καθώς τον τελευταίο λόγο είχαν οι Γκρίζλις. Παρά τις πιέσεις του παίκτη, φαίνεται πως η ομάδα του NBA δεν… πτοήθηκε και δεν τον αφήνει ελεύθερο, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να κοιτάξουν για άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στα γκαρντ.

Όλα αυτά στην παρούσα φάση, καθώς όλα όσα σας αναφέρουμε είναι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι οποίες, καθώς φαίνεται, αλλάζουν μέσα σε λίγα λεπτά…

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν. Ακόμη και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.