ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χρειάζεται δουλειά ο Καπίνο»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε στο Ρ/Σ «Novaσπορ fm 94,6» και αναφέρθηκε στον Στέφανο Καπίνο, ενώ τόνισε πως οι νεαροί τερματοφύλακες των πρασίνων, μπορούν να καλύψουν το κενό του.

«Χρειάζεται δουλειά ο Καπίνο»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Novaσπορ fm 94,6 αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Καπίνο, στον φετινό Παναθηναϊκό αλλά και στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Οικονομόπουλου:

Για την πιθανότητα που έχει ο Καπίνο να καθιερωθεί στη Μάιντς:

«Θα είναι λίγο δύσκολο γιατί θα πρέπει να παλέψει για να είναι βασικός σε ομάδα της Γερμανίας. Πρέπει να μάθει πιο καλά τις τοποθετήσεις, σε φάουλ και στα κόρνερ. Έτσι θα μπορεί να γλιτώσει δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Αυτό εξαρτάται βέβαια και από την εξυπνάδα του κάθε τερματοφύλακα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτά. Είναι ψηλό παιδί και με την προπόνηση μπορεί να έχει και καλά ρεφλέξ, ευλυγισία κλπ. Για να καθιερωθεί όμως χρειάζεται πολλή δουλειά και μυαλό».

Για το αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να ψάξει για αντικαταστάτη του στο εξωτερικό:

«Ο Παναθηναϊκός έχει παιδιά από πίσω που μπορούν να κάνουν καριέρα. Πιστεύω πως έχουμε μπόλικους τερματοφύλακες. Ο Κοτσόλης μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και ακολουθεί ο Ταμπάκης αλλά και δύο μικρά παιδιά. Δεν νομίζω πως χρειάζεται μεταγραφή. Το κενό μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω. Τα παιδιά που υπάρχουν τώρα στον Παναθηναϊκό έχουν τα προσόντα για να καλύψουν το κενό».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

«Ο Αναστασίου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Νομίζω πως χρειάζεται ένας αμυντικός, ένας χαφ κι ένας ακόμη επιθετικός να πλαισιώσει τον Μπεργκ. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες φέτος γιατί ο Παναθηναϊκός με την περσινή του απόδοση έδωσε αυτό το δικαίωμα».

Για τις εντυπώσεις του από το Μουντιάλ:

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ανέδειξε 5-5 μεγάλους τερματοφύλακες. Για ένα διάστημα είχαν χαθεί. Ο Νόιερ θα γίνεται ολοένα και καλύτερος, ενώ μου αρέσει και ο Κουρτουά που επίσης έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Η Γερμανία δικαίως το πήρε γιατί είχε την καλύτερη ομάδα. Υπερτερούσε στην ομαδικότητα και στο γεγονός πως έπαιξε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είναι κρίμα που η Ελλάδα δεν πέρασε την Κόστα Ρίκα και δεν έφτασε στα προημιτελικά. Πολλά δικά μας παιδιά έδωσαν εξετάσεις, πήραν άριστα και δείξαμε γενικότερα πως τα προσεχή χρόνια θα μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.