ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώτο θέμα ο Σλότερ

Η Ευρωλίγκα μέσω της επίσημης σελίδας της αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Έι Τζέι Σλότερ στον Παναθηναϊκό.

Πρώτο θέμα ο Σλότερ

«Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τον Σλότερ στα γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε ταλέντο στην περιφέρειά του με την απόκτηση την Τετάρτη του γκαρντ Έι Τζέι Σλότερ για τις επόμενες δύο χρονιές. Ο Σλότερ προέρχεται από την Ελάν Σαλόν της Γαλλίας, όπου είχε 17.1 πόντους, 4.6 ασίστ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 10 ματς του Γιούροκαπ.

Ήταν δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας με 17.6 πόντους και πέμπτος στις πάσες για καλάθι με 4.6 ασίστ ανά αγώνα σε 30 παιχνίδια στη διοργάνωση. Ήταν η δεύτερη χρονιά του Σλότερ στη Γαλλία μετά από τη θητεία του την περασμένη περίοδο στη Σολέ», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, η διοργανώτρια αρχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.