ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντόπουλος: «Το παν είναι να προσαρμοστεί»

Ως βασικό ζήτημα για τον Λουκ Στιλ είναι η προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο.

Κωνσταντόπουλος: «Το παν είναι να προσαρμοστεί»

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό πρωτάθλημα και επισημαίνει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ότι ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή.

Όπως υποστήριξε, είναι αρκετά έμπειρος αφού έχει παίξει χρόνια στην Αγγλία. Επίσης τόνισε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίμι Κωνσταντόπουλου:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτό σημαίνει πολλά. Για μένα το ζητούμενο είναι αν θα προσαρμοστεί στην ελληνική νοοτροπία, διότι δεν είναι εύκολο για έναν Άγγλο και στις απαιτήσεις ενός συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό. Έχει εμπειρία αφού παίζει πολλά χρόνια βασικός στην Τσάμπιονσιπ. Είναι ευέλικτος, με γρήγορα αντανακλαστικά και καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Αυτό απαιτείται στην Αγγλία από έναν τερματοφύλακα. Στις εξόδους δείχνει συγκεντρωμένος. Στην Μπάρνσλεϊ επίσης, ήταν αγαπητός κι αναμεμειγμενός με τα κοινά της πόλης. Δεν έχει δώσει δικαιώματα, αλλά και ποδοσφαιρικά στην Αγγλία έχει να προκαλέσει θόρυβο από κάποια ματς Κυπέλλου στο παρελθόν με τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...