ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μήνυμα του Σλότερ στο twitter

Με μήνυμά του στο twitter ο AJ Σλότερ έδειξε τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το μήνυμα του Σλότερ στο twitter

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το όνομα του Παναθηναϊκού με μεγάλα γράμματα.

Οι φίλοι των «πρασίνων» τον καλωσόρισαν με την δικό τους τρόπο στην ομάδα και του ευχήθηκαν να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ουσιαστικά το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μετά τους νεαρούς Παπαγιάννη και Λούντζη.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 100.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
slotter twitter

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.