ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Σαραβάκο στην κλήρωση

Ο Δημήτρης Σαραβάκος θα είναι ο αντιπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας όπου το «τριφύλλι» θα μάθει τον αντίπαλό του στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με Σαραβάκο στην κλήρωση

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18 Ιουλίου στη μία το μεσημέρι. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τριπλή εκπροσώπηση στην ελβετική πόλη.

Εκτός από τον Διευθυντή ποδοσφαιρικών τμημάτων Δημήτρη Σαραβάκο, τον κυπελλούχο Ελλάδος θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Στράτος Σωπήλης και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του «τριφυλλιού», Σπύρος Βλάχος. Ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξει κι ένας ακόμα άνθρωπος της διοίκησης που θα βρεθεί στη Νιόν. Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο, με την παρουσία του να μην είναι ακόμα σίγουρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...