ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα είμαστε έτοιμοι με Κροατία»

Ο Γιώργος Διαμαντάκος σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Εθνική Νέων, μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας.

«Θα είμαστε έτοιμοι με Κροατία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ των πρασίνων:

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε τη Σλοβενία και πλέον αντιμετωπίζουμε την Κροατία, μια χώρα με παράδοση στο μπάσκετ και μετάλλια στο ιστορικό της. Αν παρουσιαστούμε με την ίδια συγκέντρωση και διάθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, θα έχουμε μια καλή εμφάνιση. Θα μελετήσουμε καλά τους αντιπάλους μας μέχρι τον αγώνα και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Η ομάδα μας στα παιχνίδια της δεύτερης φάσης εμφανίστηκε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και πάθος, ενώ με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο ευχαριστούμε, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Ο κόσμος είναι καταλυτικός παράγοντας και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη σε ένα ακόμη πιο σκληρό παιχνίδι την Παρασκευή.

Αν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και το αγωνιστικό πλάνο πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...