ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού»

Συγχαρητήρια επιστολή στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν που μας πέρασε απέστειλε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού ΑΟ όλων των αθλημάτων.

«Πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού»

Στην επιστολή αναφέρεται ότι ο Σύλλογος θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ενώ δίνει προσωπικές ευχές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για υγεία, προκειμένου να συνεχιστεί η προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού ΑΟ όλων των αθλημάτων νοιώθοντας υπερήφανος για τις μεγαλειώδεις και συνεχείς επιτυχίες του Συλλόγου μας  έρχεται να σας συγχαρεί τόσο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όσο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για την χρονιά που πέρασε.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον πιστεύοντας πάντα στην αξία, το μεγαλείο και τις δυνατότητες της ομάδας και θα είμεθα  πάντα στο πλευρό σας.

Με Παναθηναϊκά αισθήματα και την διακαή επιθυμία μας για μια επαγωγική συνεργασία μαζί σας, σας ευχόμαστε υγεία και συνέχιση της πολύτιμης προσφοράς σας στην ομάδα μπάσκετ και γενικότερα του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Απόστολος Κόντος                                                  Ιωάννης Χατζησαράντος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.