ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Έχουμε πίστη στην ομάδα»

Την πίστη του στην ομάδα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε στον δρόμο του Παναθηναϊκού την Σταντάρ Λιέγης

Αναστασίου: «Έχουμε πίστη στην ομάδα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι έχει μια εικόνα από τα περσινά παιχνίδι της αλλά και τα φιλικά που έχει παίξει μέχρι τώρα. Όπως επεσήμανε η βέλγικη ομάδα είναι επικίνδυνη ωστόσο έχει κενά που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αναστασίου:

«Πρόκειται για μια επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά ομάδα, με γρήγορους, δημιουργικούς και καλούς παίκτες, ειδικά στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά και με κενά. Τους έχουμε δει τόσο πέρυσι στα πλέι οφ, όσο και στα φετινά φιλικά που έχουν παίξει έως τώρα. Έχουμε δηλαδή ήδη εικόνα και θα τους δούμε και στο διάστημα που απομένει ώστε να προετοιμαστούμε ακριβώς σε αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Εχουμε πίστη στην ομάδα μας, είδαμε και πέρυσι τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένουμε να το δείξουμε και στην Ευρώπη».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαραβάκος: «Δε μας τρομάζει η Σταντάρ»

Δηλώσεις έκανε από την πλευρά του και ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ο Συντονιστής του Ποδοσφαιρικού τμήματος υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα προετοιμασμένος για κάθε αντίπαλο. Όπως επεσήμανε η Σταντάρ δεν είναι ομάδα που τρομάζει.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Σαραβάκου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι και για τις πέντε υποψήφιες ομάδες και στο δεκαήμερο που απομένει θα μάθουμε ακόμη περισσότερα στοιχεία. Νομίζω ότι η Σταντάρ Λιέγης είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, δεν μας τρομάζει και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία και στα δύο παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.