ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Νίκη Βόλου ο Ταμπάκης

Την τελευταία του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, καθώς παραχωρείται δανεικός για ένα χρόνο στη Νίκη Βόλου.

Στη Νίκη Βόλου ο Ταμπάκης

Την τελευταία του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε την Παρασκευή (18/07) στο Κορωπί ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, καθώς θα μεταβεί άμεσα στο Βόλο, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Νίκης Βόλου.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, εκτός απροόπτου, θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μαγνησίας για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στους «Κυανόλευκους» αναμένεται να βρει τους Μουζακίτη και Γιαννιτσάνη που ήδη βρίσκονται εκεί δανεικοί από τους «πράσινους».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...