ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο»

Ο Λουκ Στιλ μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως με το τριφύλλι θα γίνει καλύτερος, ενώ σχολίασε και την κλήρωση με την Σταντάρ Λιέγης.

Στιλ: «Να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο»

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναιγιάλειο, ο Λουκ Στιλ μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα, ενώ αναφέρθηκε στα επερχόμενα ματς με την Σταντάρ, σχολιάζοντας παράλληλα και το αγωνιστικό πλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ήταν το πρώτο παιχνίδι σου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ποια είναι τα συναισθήματα σου; 

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μένα. Δεν είχα μέχρι τώρα αγωνιστικό ρυθμό παρά μόνο προπονήσεις. Έχω αρχίσει να δουλεύω σκληρά και θα το κάνω ακόμα περισσότερο για να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Το στυλ ποδοσφαίρου εδώ είναι διαφορετικό και πρέπει να το μάθω και να προσαρμοστώ γρήγορα. Κάνω μικρά μικρά βήματα. Στόχο μου είναι κάθε ματς να είμαι καλύτερος και πιο έτοιμος. Η αλήθεια είναι οτι το απολαμβάνω. Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά πράγματα σήμερα (σ.σ. χθες). Είμαι και πάλι ευχαριστημένος που κρατήσαμε καθαρή την εστία. Ήταν καλή αρχή για μένα. Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Παντού υπάρχουν ίδιοι κανόνες».

Πως κρίνεις την κλήρωση με τη Σταντάρ Λιέγης;

«Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα έχει δεδομένα πολλές δυσκολίες. Όλοι στην ομάδα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Και για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι γιατί έχει τεράστια σημασία για εμάς».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόδοση της ομάδας πως σου φάνηκε; 

«Μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ξεκινώντας από πίσω. Να αλλάζουμε πολλές πάσες, θέσεις και να βγαίνουμε με ταχύτητα στην επίθεση. Ο προπονητής μου είπε να ξεκινάω επιθέσεις από πίσω και να ψάχνουμε πολλούς τρόπους να διασπάσουμε τον αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...