ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δυο μετάλλια για την «πράσινη» Πάλη

Δυο ασημένια ήταν η «πράσινη» συγκομιδή των Ελλήνων παλαιστών της ελληνορωμαϊκής στο διεθνές τουρνουά «Ολυμπία 2014» που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Δυο μετάλλια για την «πράσινη» Πάλη

Στο ομαδικό, η Ελλάδα ήρθε δεύτερη με 53 βαθμούς ενώ στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε η Κορέα με 60 και στην 3η το Μεξικό με 28.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Λαοκράτης Κεσίδης στον ελληνικό «εμφύλιο» των 85 κ., δεν κατάφερε να υπερισχύσει του Δημήτρη Τσεκερίδη και έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο και για ακόμα έναν διεθνή αθλητή μας, του Ευγένιου Πέντορετς, ο οποίος στα 75 κ. δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο του χρυσού Ολυμπιονίκη του 2012 και παγκόσμιου πρωταθλητή του 2013, Κιμ Χιόν Γου.

Στην ιδία κατηγορία, ο Πέτρος Μανουηλίδης κατέλαβε την 5η θέση ενώ ίδια θέση στα 130κ. για το Νίκο Λέων και στα 98κ. για τον Κων/νο Δήμο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Ματίας στα 66κ. πήρε την 6η θέση ενώ στα 80 κιλά ο Γιώργος Τζιόλας κατέκτησε την 7η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.