ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πρώτη συγκέντρωση για τους Έφηβους

Πρώτη συγκέντρωση είχαν το πρωινό της Δευτέρας (21/07) στο Κορωπί, οι έφηβοι του τριφυλλιού.

Πρώτη συγκέντρωση για τους Έφηβους

Πρώτη συγκέντρωση είχαν στο Κορωπί οι έφηβοι των πρασίνων, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να περάσουν από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο Κώστας Φραντζέσκος και μετά τις ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, οι πράσινοι αθλητές πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

Παράλληλα την προσεχή Τετάρτη, θα πραγματοποιήσουν και την πρώτη τους προπόνηση, ενώ θα έχουν και γνωριμία και με τον Χενκ Χέρντερ, ο οποίος έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στις πράσινες ακαδημίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE