ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Εξαιρετική τεχνική και γρήγορη σκέψη ο Μπούι…»

Ο Τάσος Δώνης μίλησε για τον Ουασίμ Μπούι, με τον οποίο συμμετείχε σε προπονήσεις στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, σκιαγραφώντας το αγωνιστικό προφίλ του Ολλανδού μέσου.

Δώνης: «Εξαιρετική τεχνική και γρήγορη σκέψη ο Μπούι…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Δώνης, στη SportDay:

«Πρόκειται για έναν καθαρόαιμο αμυντικό χαφ. Τουλάχιστον έτσι χρησιμοποιείται στις προπονήσεις μας. Είναι αριστεροπόδαρος, έχει εξαιρετική τεχνική, καλές και σωστές μεταβιβάσεις, γρήγορη σκέψη.

Δουλεύει πολύ. Δεν θα μπορούσε φυσικά να γίνει διαφορετικά στη Γιουβέντους, αλλά η θέληση του κι η προσπάθεια για δουλειά, ξεχωρίζει. Από τα σημαντικότερα, είναι οι αντοχές του. Σε όλα τα σχετικά τεστ που έχουμε κάνει ως τώρα, είναι πρώτος, ότι δηλαδή πρέπει κι επιβάλλει η θέση του κι ο ρόλος του στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του πρώην «πράσινου», Τάσου Δώνη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.