ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας»

Ο Μλάντεν Πέτριτς, με δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε πως θέλει να παραμείνει σε ανοδική φυσική κατάσταση, ώστε να σημειώσει αρκετά γκολ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, εκεί που η ομάδα θα τον χρειαστεί περισσότερο.

Πέτριτς: «Μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας»

Ο Κροάτης φορ σημείωσε ακόμα ένα γκολ στα φιλικά προετοιμασίας και θέλει να κρατηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει και των αγώνων κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, όπως επεσήμανε και ο ίδιος μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς:

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για τη ψυχολογία μας. Ήταν ένας καλός αντίπαλος και δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Υπήρξε κάποιο διάστημα στο οποίο ήμασταν καλοί».

Για το γκολ του:

«Αρχικά θέλω να συνεχίσω να είμαι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Ελπίζω να συνεχίσω να δίνω χαρά στον κόσμο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη Σταντάρ Λιέγης:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό να πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για την προϊστορία κόντρα στη Σταντάρ:

«Μιλάμε για τέσσερα χρόνια πριν. Πάω με άλλη ομάδα να παίξω τώρα. Ποιος ξέρει; Θα ήταν πολύ ευχάριστο να συμβεί κάτι τέτοιο. Το σημαντικό είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και όχι το αν θα σκοράρω».

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί:

«Πρόκειται για έναν καλό αντίπαλο και παίζει συνέχεια στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που δεν έχουν παίξει ξανά στην Ευρώπη. Αν παίξουμε όπως μπορούμε και είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...