ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι «κατάσκοποι της Σταντάρ»

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, άνθρωποι της Σταντάρ Λιέγης, όπου κατασκόπευσαν τους πράσινους, μια βδομάδα πριν το ματς της Λιέγης.

Οι «κατάσκοποι της Σταντάρ»

Οι άνθρωποι της ομάδας του Βελγίου, έφυγαν από τη Λεωφόρο με πολλές σημειώσεις, καθώς οι πράσινοι στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, έδειξαν πολλά στοιχεία του παιχνιδιού τους, με το Γιάννη Αναστασίου να δοκιμάζει σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, διαφορετικά σχήματα.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και από τη πλευρά των πρασίνων, καθώς το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, ξεκινάει το προσεχές σαββατοκύριακο και άνθρωποι του τριφυλλιού, θα βρεθούν στη Βελγική πόλη, ώστε να παρακολουθήσουν το ματς της Σταντάρ κόντρα στην Σαρλερουά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.