ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είναι πολεμιστής στο παρκέ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντε Μάρκους Νέλσον ο πρώην συμπαίκτης του στο Ερυθρό Αστέρα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, σε αθλητική εφημερίδα.

«Είναι πολεμιστής στο παρκέ»

Ο Σέρβος πρώην συμπαίκτης του Αμερικανού γκαρντ επεσήμανε στην εφημερίδα «Πράσινη» ότι ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη επιλογή αφού δεν είναι μόνο καλός παίκτης αλλά και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Όπως τόνισε ο 26χρονος παίκτης δυνατό σημείο του Αμερικανού είναι η άμυνα, ενώ τον χαρακτήρισε «πολεμιστή» εντός του παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς:

«Είναι πολύ καλός μου φίλος και θα πω μόνο καλά λόγια για εκείνον… (γέλια). Μπορείς να πεις πολλά για τον Νέλσον. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό διότι δεν μιλάμε μόνο για έναν καλό παίκτη αλλά και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν θα παίξει καλά μόνο σε ένα, δύο παιχνίδια και μετά θα εξαφανιστεί. Έχει διάρκεια και τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Μπορεί να μην φημίζεται για το καλό του σουτ αλλά μπορεί να απειλήσει και να εκτελέσει εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας κι έχει την ικανότητα να παίρνει πάνω του συνεχόμενες επιθέσεις και σημαντικές αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι. Είτε εκτελώντας είτε μοιράζοντας τη μπάλα στους συμπαίκτες του. Φυσικά δυνατό του σημείο είναι η άμυνα και σίγουρα θα περνούν δύσκολα οι αντίπαλοί του γι’ ακόμα μία σεζόν. Είναι ένας πολεμιστής πάνω στο παρκέ και θέλει πάντα να κερδίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.