ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράσχος: «Ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης αν εμφανίσει καλή εικόνα εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο.

Παράσχος: «Ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου επεσήμανε μιλώντας στον «Sentra 103.3» ότι ο Πέτριτς ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στο χθεσινό φιλικό των δύο ομάδων. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ίδια ομάδα με πέρσι και αυτό είναι στα πλεονεκτήματά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος:

Για την ετοιμότητα των δύο ομάδων: Φανήκαμε και οι δυο ομάδες σχετικά έτοιμες για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και παρουσιάσαμε μια ομάδα που λίγο πολύ που θα βασιστούμε για να παίξουμε το εκτός έδρας παιχνίδι που θα πάμε είτε στο Σεράγεβο, είτε στην Νορβηγία».

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο έτοιμος από εμάς και είχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κι αυτό γιατί δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα, είναι ίδια ομάδα σχεδόν, με ίδιο στυλ παιχνιδιού. Και μάλιστα αν πρέπει κάτι να προσθέσουμε ιδιαίτερα, θα πω για τον Πέτριτς που είναι μεταμορφωμένος, έχοντας κάνει την προετοιμασία του. Σίγουρα αυτός ο παίκτης θα είναι στα συν του Παναθηναϊκού. Καθοριστικός στην γενικότερα εικόνα του Παναθηναϊκού, εύκολος στο γκολ και με κινήσεις «πηγή» κινδύνου».

Για τα μεταγραφικά και το θέμα το επιθετικού: «Προσπαθούμε σε αυτή τη θέση να πάρουμε κάποιο παίκτη. Ενώ πλησιάζουμε κάποιον παίκτη κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και η μεταγραφή χαλάει. Δυστυχώς χάσαμε όλους τους στόχους μας. Παρακολουθούμε παίκτες και ελπίζουμε ως το τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να κάνουμε κάτι. Θα είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Δεν κάναμε πολλές μεταγραφές. Πήραμε έναν τερματοφύλακα, φέραμε τον Τάτο, και ορισμένα νέα παιδιά που τα φέραμε από την Κ-20 και ορισμένους από Γ’ Εθνική».

Για τους στόχους που υπάρχουν και αν ο Ατρόμητος θα παραμείνει στην πρώτη 5άδα: «Αυτή η αισιοδοξία υπάρχει. Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα όπως και ο Παναθηναϊκός. Οι στόχοι μας δεν θα αλλάξουν όμως θεωρώ ότι θα δυσκολευτούμε περισσότερο, γιατί μην ξεχνάτε ότι φέτος πέφτουν περισσότερες ομάδες. Ετσι οι μικρομεσαίες ομάδες με αυτόν τον φόβο θα ενισχυθούν περισσότερο και το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα αισθανθεί περισσότερο ανταγωνισμό από κάποια άλλη ομάδα; «Εγώ πιστεύω από τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται λίγο πιο αδύναμος από πέρσι. Τουλάχιστον με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει προς το παρόν και με τους παίκτες που φύγανε. Βεβαίως ακόμη έχουμε πάρα πολλές μέρες μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος. Δεν ξέρω αν θα ενισχυθεί περισσότερο. Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο πολύ ανταγωνιστικός σε σχέση με πέρσι. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα είναι καλύτερος».

Για το πώς βλέπει τα δυο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης: «Όπως γράφεται κιόλας, από την Σταντάρ Λιέγης φύγανε κάποιοι παίκτες πολύ βασικοί. Αυτά τα παιχνίδια μπορώ να τα χαρακτηρίσω 50%-50%. Είδαμε και γενικότερα από την Εθνική Βελγίου ότι το ποδόσφαιρό τους είναι ανερχόμενο στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και ένας καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει και μακάρι να τα καταφέρει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.