ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφόρτιση και ξεκούραση

Στο Κορωπί βρέθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί προκειμένου να συμμετέχουν στην προπόνηση της ομάδας.

Αποφόρτιση και ξεκούραση

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινοβραδινό φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις με την μπάλα ενώ δούλεψαν και στην τακτική.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα τους δοθεί ρεπό την αυριανή μέρα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» θέλει οι παίκτες του να είναι ξεκούραστοι και σε καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης της σεζόν. Τα παιχνίδια με την Σταντάρ πλησιάζουν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει η ομάδα να αποδώσει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να πάρει την πρόκριση επί των Βέλγων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.