ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μαχητική ψυχή για πάντα»

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της διοίκησης του ερασιτέχνη, η Τζάκι Γέμελος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μπάσκετ γυναικών. Το μήνυμά της στο facebook.

«Μαχητική ψυχή για πάντα»

Η Ελληνοαμερικανίδα δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που της έγινε για να παραμείνει στην ομάδα ακόμα έναν χρόνο, ενώ φήμες θέλουν να συνεχίζει την καριέρα της στην Ιταλία. Η ίδια πάντως με ανάρτησή της στο facebook αποχαιρέτησε με τον τρόπο της το «τριφύλλι» εκφράζοντας την χαρά της που υπήρξε μέλος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελληνοαμερικανίδας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον Παναθηναϊκό για μια χρονιά που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Ο Παναθηναϊκός με ενέπνευσε να προχωρήσω στην καριέρα μου και θα μου λείψει πάρα πολύ η Ελλάδα. Είναι πράγματι δεύτερο σπίτι για μένα και γνωρίζω ότι θα επιστρέψω. Δεν έχω τίποτα παρά μόνο ΤΕΛΕΙΑ πράγματα να πω για τον σύλλογο και τη διοίκηση. Ο Ηλίας Μιχαλαριάς είναι ένας τέλειος επαγγελματίας και γνωρίζω ότι θα δώσει το 100% του εαυτού του για τον σύλλογο κάθε μέρα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το προπονητικό επιτελείο ήταν άψογο και δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Σε ότι αφορά τις συμπαίκτριές μου… Είστε το πιο τέλειο γκρουπ κοριτσιών που έχω γνωρίσει και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Σας εύχομαι μόνο τα καλύτερα και θα μου λείψετε πάρα πολύ. Γνωρίζω όμως ότι θα επιστρέψω. Έχω μόνο αγάπη και χαρά στην καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό και όσους είναι μέλη του. Είδα την καλύτερη ομάδα οπαδών μπροστά στους οποίους έχω παίξει ποτέ. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ όλους. Μαχητική Ψυχή για πάντα»!

gemelos fb

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.