ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσφορά της ΠΑΕ το πακέτο της Nova

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να αποκτήσουν τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, ώστε να βλέπουν τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προσφορά της ΠΑΕ το πακέτο της Nova

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 52% στους φίλους του Παναθηναϊκού, για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μέσω των καναλιών Novasports.

Νοva 3Play: Γίνετε τώρα συνδρομητής στην υπηρεσία Nova 3Play (29,90€/μήνα) και προσθέστε τα κανάλια Novasports στην μοναδική τιμή των 179€ αντί για 238,80€, για ένα ολόκληρο χρόνο, με επιπλέον δώρο τον αποκωδικοποιητή.

Όσοι είστε ήδη συνδρομητές Nova 3Play, μπορείτε να επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής των καναλιών Novasports.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού στην SuperLeague ΟΠΑΠ. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις, και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικά και ντοκιμαντέρ.

Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299€ για ένα ολόκληρο χρόνο αντί626,40€ που στοιχίζει κανονικά.

Η δορυφορική κεραία και η εγκατάσταση παρέχονται δωρεάν.

Η προσφορά απευθύνεται σε φιλάθλους που δεν έχουν πρόσβαση σε κανάλια Novasports.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα προπληρωμένα πακέτα από τα Panathinaikos Official Stores καθώς και από το on-line shopwww.greenteam.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ηλεκτρονικές αγορές ή τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-6470970.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...