ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Μπούι!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Ουασίμ Μπούι, καθώς υπήρξε προφορική συμφωνία με την Γιουβέντους.

«Πράσινος» ο Μπούι!

Από το Παναθηναϊκό επιβεβαίωσαν την προφορική συμφωνία που υπάρχει με την Γιουβέντους για το δανεισμό του νεαρού χαφ μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων.

Με την ιταλική ομάδα, υπήρξε καταρχήν ένα θρίλερ, καθώς άλλαξε την αρχική συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής φαινόταν να χάνεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά η δεδομένη επιθυμία των πράσινων για την απόκτησή του, διαφοροποίησε την κατάσταση και έτσι όπως όλα δείχνουν ο νεαρός χαφ θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα από την ΠΑΕ ξεκαθάρισαν, πως υπήρξε μια μεταποίηση των όσων δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου σε Ολλανδικά ΜΜΕ και τονίζουν πως ουδέποτε μίλησε ο προπονητής των πράσινων, για περαιτέρω ενίσχυση σε ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Σταντάρ Λιέγης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...