ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την Σταντάρ Λιέγης. Μετά το ρεπό που έδωσε ο Αναστασίου στους παίκτες αυτοί προπονήθηκαν το πρωί χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα.

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Γιάννης Αναστασίου να αφού θα μπορέσει να κάνει τα σχέδιά του όσο το δυνατόν καλύτερα, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης.

Οι παίκτες το πρωί αρχικά έκαναν ζέσταμα ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας. Το απόγευμα θα γίνει φιλικό με την ομάδα Νέων και σε αυτό θα πάρουν μέρος οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Μπεργκ.

Με λίγα λόγια η αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο συν τον Τάσο Λαγό. Οι δώδεκα αυτοί παίκτες θα προπονηθούν ξανά στις 17:30.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.