ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ξανά πρωτιά η Χρήστου

Το τρίτο της χρυσό στο τουρνουά μάστερς του Μπιτς βόλεϊ κατέκτησε η Εύη Χρήστου.

Ξανά πρωτιά η Χρήστου

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μαζί με την Μαριότα Αγγελοπούλου επικράτησαν στον μεγάλο τελικό της Βεγορίτιδας με 2-1 (18-21, 21-15,15-10) των  Λαδένη / Τσοπούλου και πρόσθεσαν άλλο ένα χρυσό στην συλλογή τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν κερδίσει την πρώτη θέση σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχαν (απουσίαζαν από αυτό που έγινε στην Βάρη).

Ο αγώνας κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν αφού η βροχή κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και ο δυνατός αγώνας δυσκόλευσαν τις προσπάθειες των κοριτσιών. Όταν η βροχή σταμάτησε, οι Αγγελοπούλου και Χρήτου ανέβασαν στροφές και πήραν τελικά τον αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.