ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην τελική ευθεία για δύο

Τις καθοριστικές συζητήσεις με την Αναστασία Κωστάκη και την Πελαγία Παπαμιχαήλ αναμένεται να έχει η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προκειμένου οι δύο περιπτώσεις να ολοκληρωθούν θετικά.

Στην τελική ευθεία για δύο

Οι δύο παίκτριες αποτελούν τις τελευταίες ουσιαστικά προσθήκες το ρόστερ για τη νέα σεζόν και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι αποφασισμένοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει δικές του τις δύο έμπειρες μπασκετμπολίστριες.

Για την Πελαγία Παπαμιχαήλ, σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται το Ελληνικό ενώ για την Αναστασία Κωστάκη, ο Αθηναϊκός φαίνεται να έχει κάνει γερό «μπάσιμο».  Αν πάντως ο Παναθηναϊκός καταφέρει και ντύσει στα «πράσινα» και τις δύο αποκτά σημαντική εμπειρία που θα τους φανεί χρήσιμη στην μάχη του τίτλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.