ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον «Τάφο» το Σταντάρ – Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη (30/7) ο Παναθηναϊκός αναμετράται με την Σταντάρ Λιέγης στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και στον «Τάφο του Ινδού» θα στηθεί προτζέκτορας, προκειμένου να παρακολουθήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αγώνα.

Στον «Τάφο» το Σταντάρ – Παναθηναϊκός

Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτηση στο facebook η επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προτζέκτορας και μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στον «Τάφο του Ινδού»!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την προσεχή Τετάρτη (30/7/2014) ο Παναθηναϊκός φοράει τα ευρωπαϊκό του κοστούμι και ο «Τάφος του Ινδού» στα… καλύτερά του περιμένει τους φίλους του Τριφυλλιού να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Standard Liege-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ώρα έναρξης: 21.00) στον προτζέκτορα που θα έχει στηθεί ειδικά για την αναμέτρηση αυτή μέσα στο γήπεδο.

Γιατί… δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να παρακολουθήσουμε την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Παναθηναϊκού μας από το «ΣΠΙΤΙ» μας, τον Τάφο του Ινδού!

Σας περιμένουμε…

UCL 3rd Qualifying Round

30/7 Standard Liege-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21.00)»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.