ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αμερικάνικοι «ύμνοι» για Παπαγιάννη

Το Γιώργο Παπαγιάννη περιλαμβάνει σε αφιέρωμα για παίκτες «πέντε αστέρων» η αμερικάνικη ιστοσελίδα «bleacherreport».

Αμερικάνικοι «ύμνοι» για Παπαγιάννη

Όπως επισημαίνεται, παρά το γεγονός ότι ο νεαρός αθλητής που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό, ο Παπαγιάννης είναι πιθανό να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να παίξει μπάσκετ, όχι όμως σε κολεγιακό επίπεδο.

«Δύσκολα μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Γιώργο Παπαγιάννη για το γεγονός ότι δεν έδωσε το «παρών» στο φετινό Peach Jam, παρότι η ομάδα του σίγουρα θα ήθελε τον νεαρό… γίγαντα. Ο Έλληνας παίκτης είχε έναν πολύ καλό λόγο: επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Παπαγιάννης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για τη σεζόν που ακολουθεί, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν επιστροφής του στις ΗΠΑ ακόμη και από την επόμενη χρονιά, όμως αν συμβεί αυτό σίγουρα δεν θα είναι πλέον για μπάσκετ κολεγιακού επιπέδου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα στο αφιέρωμά της για τον νεαρό παίκτη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παπαγιάννης αφιέρωμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...