ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διέψευσαν το επεισόδιο Παπαθεοδώρου-Κόνιαρης

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με το επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους, προέβησαν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Εφήβων Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο νεαρός γκαρντ Αντώνης Κόνιαρης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Διέψευσαν το επεισόδιο Παπαθεοδώρου-Κόνιαρης

Ο Έλληνας τεχνικός τονίζει ότι δεν «βρήκε» με το χέρι του τον νεαρό γκαρντ του Παναθηναϊκού, με τον τελευταίο να συμφωνεί και να υποστηρίζει ότι η εικόνα «ξεγελά».

Αναλυτικά τα όσα είπαν προπονητής και παίκτης:

 Ηλίας Παπαθεοδώρου«Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής».

Κόνιαρης Αντώνης: «Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί»….

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.