ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Δεν ξεχνάνε τον Σισέ

Αξέχαστος έχει μείνει ο Τζιμπρίλ Σισέ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όπως αποδεικνύεται και από τα σχόλια που λαμβάνει ο Γάλλος στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν ξεχνάνε τον Σισέ

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού με αφορμή τα γενέθλια του γιου του ανήρτησε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram που είναι οι δυο τους.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δέχτηκε κάτω από την ανάρτηση δεκάδες μηνύματα λατρείας από οπαδούς του «τριφυλλιού» οι οποίοι δεν τον έχουν ξεχάσει.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να μην ευχηθούν στον γιο του  Σισέ, που έγραψε την δική του ξεχωριστή ιστορία με το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE