ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοινώθηκε ο Μποχωρίδης

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Λευτέρης Μποχωρίδης αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ανακοινώθηκε ο Μποχωρίδης

Ο παίκτης που αναμενόταν στην Αθήνα, μετά τη συμφωνία των νταμπλούχων με τον Άρη, πέρασε από το γραφείο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μάλιστα θα έχει τη φανέλα με το νούμερο «7».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη πενταετούς συμφωνίας με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μποχωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18/04/1994, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας ως την ανδρική ομάδα.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας 7.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Το 2013 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με το εφηβικό τμήμα των “κίτρινων”, λαμβάνοντας θέση και στην καλύτερη πεντάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης!

Ο Μποχωρίδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων με την οποία συμμετείχε φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης έχοντας 12.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά παιχνίδι. Πέρσι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών».

μποχωριδης 7

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.