ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Ο Στέφανος Κοτσόλης, μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ, αύριο στο Βέλγιο, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος.

Κοτσόλης: «Να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ανέφερε πως Παναθηναϊκός και Ευρώπη είναι δύο έννοιες συνυφασμένες, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τις πιθανότητες πρόκρισης του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κοτσόλη:

Για τα παιχνίδια με τη Σταντάρ: «Η παρουσία μας εδώ είναι ο καρπός της μεγάλης προσπάθειας της περσινής χρονιάς. Κατορθώσαμε το μέγιστο δυνατό και διεκδικούμε την ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Είναι δύο δύσκολα ματς, έχουμε δουλέψει πολύ κι ελπίζω να πάνε όλα βάσει πλάνου και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού: «Είναι κάτι που γνωρίζουμε το πόσα θα ματς θα είχαμε παίξει μέχρι τα παιχνίδια με τη Σταντάρ. Νομίζω πως έχουμε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας και θα φανεί στο γήπεδο».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Από πέρυσι έχουμε γυρίσει σελίδα. Ξεκινήσαμε ιδανικά στις εγχώριες διοργανώσεις κι ελπίζω φέτος να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός και η Ευρώπη είναι συνυφασμένες έννοιες».

Για τη Σταντάρ Λιέγης: «Έχει γίνει πολύ καλή κατασκοπεία από την ομάδα μου. Αλλά όλα αυτά που έχουμε συζητήσει και αναλύσει, τα κρατάμε για την ομάδα μας».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση σε αυτό το γύρο. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες και θα δούμε στο γήπεδο ποιος μπορεί να πάρει την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.