ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Με την αύρα του «μικρού» (vids)

Την Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Σαραβάκος που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία με το τριφύλλι στο στήθος στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Οι «πράσινοι» ελπίζουν κάτι από την δική του αύρα να δώσει στην ομάδα κάτι από την ώθηση που χρειάζεται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το panathinaikos24.gr σας θυμίζει ορισμένες από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές στιγμές του πιο μεγάλου «μικρού» Παναθηναϊκού.

Με την αύρα του «μικρού» (vids)

Ο Δημήτρης Σαραβάκος πέτυχε 23 γκολ στην Ευρώπη με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτά τα οποία μπορεί να ξεχωρίσει κανείς είναι εκείνο εναντίον της Γκέτεμποργκ όπου «χόρεψε» τέσσερις αντιπάλους του αλλά και εναντίον της Γιουβέντους, όταν μια «κυρία» τον προσκύνησε.

Απολαύστε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.