ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Στην ομάδα της καρδιάς μου»

Σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα βλέπει την μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό η Μαρία Αυτζή, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.

«Στην ομάδα της καρδιάς μου»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» υποστήριξε ότι η πρόταση ήταν αρκετά δελεαστική ώστε να αφήσει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

«Η πρόταση που μου έγινε από την διοίκηση ήταν αρκετά δελεαστική στο να αφήσω την Θεσσαλονίκη και να κάνω το βήμα παραπάνω. Ο τρόπος που με προσέλκυσαν οι άνθρωποι της διοίκησης αλλά και ο προπονητής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου, αλλά σίγουρα μια άλλη παράμετρος που με βοήθησε στο να αποφασίσω είναι ότι είναι η ομάδα της καρδιάς μου» σχολίασε αρχικά η 24χρονη παίκτρια.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κλειστό της Λεωφόρου «Καταρχήν ακόμα και σαν αντίπαλος θέλεις να παίζεις σε μια τέτοια ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ποσό μάλλον να φωνάζουν για σένα, είναι τρομερό συναίσθημα και πιστεύω ότι είναι ο έκτος παίκτης ο κόσμος. Να συνεχίσει έτσι γιατί η ομάδα οφείλει πολλά στον κόσμο της Και μακάρι να έρθουν πολλές επιτυχίες».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...