ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Το πάρτι της Κρήτης

Οπαδοί του Παναθηναϊκού απ’ όλη την Κρήτη βρέθηκαν στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου, για την ετήσια γιορτή τους πάνω στο St.Νicolas.

Το πάρτι της Κρήτης

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τη Κυριακή έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο μια κρουαζιέρα με τη συμμετοχή Φίλων του Παναθηναϊκού απ’ όλους τους συνδέσμους της Κρήτης που προκάλεσε ξεσηκωμό σε ολόκληρη την πόλη.

Απ το πρωί καφετέριες και εστιατόρια γέμισαν από οπαδούς χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο μέχρι τις τέσσερις όπου ξεκίνησε η εκδήλωση…

Το πλοίο ξεκίνησε απ το λιμάνι τους Αγίου Νικολάου γεμάτο σημαίες και πανό με προορισμό τη Κολοκύθα.

Εκεί σειρά είχε το μπάνιο και αμέσως μετά είχαν στηθεί ψησταριές όπου πραγματοποιήθηκε μπάρμπεκιου.

Η επιστροφή στο λιμάνι στις 9 ήταν εντυπωσιακή καθώς με την είσοδο σε αυτό και υπό τον ήχο του ύμνου της ομάδας άναψαν δεκάδες φωτοβολίδες που έκαναν τη νύχτα μέρα και έκαναν τους επισκέπτες της πόλης να κοιτούν με θαυμασμό και να βγάζουν φωτογραφίες….

Η μέρα τελείωσε πολύ όμορφα και έκανε τους 200 φίλους του Παναθηναϊκού να ανανεώσουν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι…. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που για άλλη μια φορά βοήθησαν να πραγματοποιηθεί μια επιτυχημένη εκδήλωση και ιδιαίτερα το πλήρωμα του καραβιού st.nicolas και ιδιαίτερα των ιδιοκτήτη του Γιάννη Λαπιδάκη για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά τους στο πλοίο…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ