ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μιχαλαριάς στο panathinaikos24: «Στην Λεωφόρο την πρόκριση»

Σύνθημα πρόκρισης επί της Σταντάρ Λιέγης στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας δίνει ο Ηλίας Μιχαλαριάς με δηλώσεις του στο panathinaikos24.gr.

Μιχαλαριάς στο panathinaikos24: «Στην Λεωφόρο την πρόκριση»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη,  που παρακολούθησε τον αγώνα στον «Τάφο του Ινδού» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο panathinaikos24.gr μετά την λήξη, ότι τυχόν πρόκριση θα κάνει καλό όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό αλλά και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όπως επεσήμανε η ομάδα έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στην ιστορική του έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Μιχαλαριά:

«Πολύ καλό αποτέλεσμα ευελπιστούμε πως μέσα στη λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση. Η Λεωφόρος είναι μια καυτή έδρα και όπως ξέρουμε στο γήπεδο μας έχουμε γιορτάσει πολλές ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό θα είναι πολύ καλό για όλο τον Παναθηναϊκό όχι μόνο για τον ποδοσφαιρικό αλλά και για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.