ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρσλάναγκιτς: «Έτοιμοι στη ρεβάνς»

Ο Βόσνιος μπακ της Σταντάρ Λιέγης, Ντίνο Αρσλάναγκιτς, μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ρεβάνς της Λεωφόρου σε μια εβδομάδα.

Αρσλάναγκιτς: «Έτοιμοι στη ρεβάνς»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετές ευκαιρίες που θα μας έδιναν τη νίκη και ίσως μπορούσαμε να… σκοτώσουμε το ματς αν είχαμε σκοράρει όταν έπρεπε, από νωρίς. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό γιατί δεν δεχθήκαμε γκολ.

Αφήσαμε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά συνεχίσαμε να πιέζουμε τον Παναθηναϊκό, με το ματς να έχει πολλές και γρήγορες εναλλαγές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα πως το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν έχει ξεκινήσει, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αρκετά έτοιμος. Θα πρέπει να διαχειριστούμε καλά την προετοιμασία που έχουμε μπροστά μας και το ματς με την Κόρτραϊκ. Θα είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς, γιατί οι όμιλοι του Champions League είναι όνειρο κάθε παίκτη. Δεν αποτελούμε εξαίρεση. Πάμε στην Αθήνα για τη νίκη-πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.