ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λιβαθηνός: «Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς»

Ο Σπύρος Λιβαθηνός μίλησε στο Ρ/Σ «NovaΣπορ fm 94,6» και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει πολύ στη ρεβάνς της Λεωφόρου, καθώς το 0-0 είναι πονηρό και ενδέχεται να κρύβει παγίδες.

Λιβαθηνός: «Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα των πρασίνων και στην περαιτέρω ενίσχυσή του, σε ενδεχόμενη πρόκριση επί της Σταντάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Πριν απ’ το παιχνίδι αν λέγαμε πως ο παναθηναϊκός θα πάρει ισοπαλία, θα λέγαμε πως είναι θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο βήμα είναι θετικό, αν και θα μπορούσε να ‘χει πάρει το ματς, βάσει της εικόνας στο δεύτερο μέρος. Το 0-0 είναι πονηρό σκορ, θα είναι δύσκολη η ρεβάνς και θα χρειαστεί προσπάθεια. Θα ταλαιπωρηθεί για να το πάρει μέσα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο φρέσκος απ’ τη Σταντάρ, αλλά χρειάζεται προσοχή, όσο και να το κάνουν αυτοί έχουν έστω και ένα επίσημο ματς πρωταθλήματος στα πόδια τους. Οι «πράσινοι» έχουν ομοιογένεια, προχωρούν με μια συνέχεια απ’ την περσινή χρονιά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι ικανοποιημένος απ’ τη διαχείριση που έγινε στο παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μέρος, στην επανάληψη ήταν κυρίαρχος, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου, ήταν ανώτερος και τακτικά και αγωνιστικά. Κάτι που σου δείχνει πως ήταν και μια ευκαιρία να το ‘παιρνε χθες…».

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού:

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να ξέρεις πότε πρέπει να ‘χεις έτοιμη την ομάδα σου. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να περάσει στην επόμενη φάση, για να εξασφαλίσει την Ευρώπη και οφείλει να είναι έτοιμος τώρα. Ενδεχομένως αυτό να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι και μηχανές. Δείχνει πάντως η ομάδα του Αναστασίου πως η φυσική κατάστασή θα είναι ένα απ’ τα ατού της και φέτος».

Για τον επαναληπτικό:

«Ακούω αρκετούς Παναθηναϊκούς που είναι ενθουσιασμένοι, που λένε στη Λεωφόρο θα τους κάνουμε, θα τους πνίξουμε. Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό για τον Αναστασίου. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να δεχθεί γκολ στη Λεωφόρο και να κοιτάξει να πετύχει ένα. Αυτή θα είναι η τακτική του προπονητή του. Δεν θα έχουν καμία σχέση τα δύο παιχνίδια, η Σταντάρ έδειξε πως έχει προβλήματα πίσω. Θα είναι ματς υπομονής».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

«Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει στο 8-9 τη μια χρονιά και να πεις ότι την άλλη θα παίζεις στο δέκα. Αν περάσει ο Παναθηναϊκός, θα πάρει κάποια καλά χρήματα που θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει 1-2 μεταγραφές. Στο κέντρο ενδεχομένως να χρειάζεται μια τόνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...