Ποδόσφαιρο

Τους έχει έτοιμους και περιμένει

Τους έχει έτοιμους και περιμένει

Τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει εντοπίσει ο Νίκος Νταμπίζας, εφόσον η ομάδα προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα.

Tυχόν πρόκριση επί της Σταντάρ Λιέγης θα φέρει μεγάλη οικονομική ανάσα στα ταμεία της ομάδας. Όπως έχουν αποφασίσει οι ιθύνοντες της ομάδας οι «πράσινοι» θα πρέπει να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Με την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα εξασφαλίσει στο «τριφύλλι» όχι μόνο έσοδα αλλά και έξι ακόμα ευρωπαϊκά παιχνίδια είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ και για να μπορέσει να ανταποκριθεί χρειάζονται λύσεις.

Όπως αναφέρει η «Sportday» ο Νίκος Νταμπίζας έχει έτοιμες τiς λύσεις ποδοσφαιριστών στη θέση του χαφ, με τα χαρακτηριστικά του Αμπέντ και στη θέση του ακραίου επιθετικού.

Οι περιπτώσεις αυτές θα προχωρήσουν το βράδυ της Τρίτης ακόμα, εφόσον η ομάδα προκριθεί με τον εξτρέμ να είναι στα πρώτο πλάνο. Όσον αφορά τον χαφ η περίπτωση αυτή, εξαρτάται από την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός είναι η πρώτη επιλογή για τα χαφ, αφού την περσινή σεζόν έδεσε ιδανικά με την ομάδα. Δεν είναι βέβαιο ωστόσο ότι η Νιουκάστλ θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Exit mobile version