ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

Για όλους και για όλα μίλησε σε ιστοσελίδα τη πατρίδας του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ουασίμ Μπούι.

«Έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

Ο Ολλανδός μέσος δε μάσησε τα λόγια του και απάντησε σε όλους όσους τον θεωρούν φιλοχρήματο. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, μίλησε επίσης για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκού.

«Παρά την κακή σεζόν με το Αμβούργο, έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ αγωνίστηκα ελάχιστα στην Γερμανία. Έδωσα τα πάντα, όμως κάποιες φορές δεν είναι στο χέρι σου η τύχη σου» σχολίασε αρχικά ο Μπούι που συνέχισε:

«Ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την Γιουβέντους μέχρι το 2017. Αυτό μου δίνει σιγουριά, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία. Βέβαια το σημαντικότερο είναι να παίζω. Θα μπορούσα να μείνω, όμως επέλεξα κάτι διαφορετικό και θα δούμε πως θα πάει».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως χάθηκε τα τελευταία χρόνια, είπε: «Στην Ολλανδία μπορεί να έχασαν τα ίχνη μου, όμως είναι νωρίς να πούμε αν ήταν καλή η κακή η επιλογή μου να πάω στην Γιουβέντους. Ο καθένας έχει την άποψη του για το θέμα. Δεν με αγγίζουν όμως»

Τέλος για τις κατηγορίες διάφορων πως πήγε στην Γιουβέντους για τα χρήματα, είπε: «Είναι ανοησίες. Έφυγα πολύ μικρός και υπέγραψα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Υπήρχε προοπτική»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...